Standardul ISO 14001 descrie cerințele de baza ale unui sistem de management de mediu eficient ce permite îmbunătățirea continuă a performanței de mediu și conformarea cu legislația în vigoare. Se poate aplica oricărui tip de organizație din orice domeniu de activitate.

Certificarea ISO 14001 aduce o serie de beneficii importante pentru organizații, cum ar fi:

  • reducerea costurilor de gestionare a deșeurilor;
  • economii ale consumului de energie și de materiale;
  • îmbunătățirea imaginii organizației în fața stakeholderilor acestora;
  • facilitarea accesului la achiziții publice și finanțări.

ISO 9001 (ISO 9001:2008) este acum standardul cu cea mai larga răspândire și aplicare în ceea ce privește asigurarea îndeplinirii condițiilor de calitate ale bunurilor și serviciilor pe care un furnizor le livrează clienților săi.

Standardul este folosit de orice companie sau organizație, indiferent de mărimea sa și de sectorul în care activează, în orice parte a lumii.

Vezi și alte servicii:

Proiectare tehnică

Beneficiind de experiența și competența în proiectare de peste 13 ani, echipa EcoExpert vă oferă servicii de studii de fezabilitate și proiectare tehnică pentru:Rezistența construcțiilor;Construcții i...

Vezi detalii

Consultanță de mediu

EcoExpert elaborează la solicitarea clienţilor:Studii de mediu;Cerere prealabilă de evaluare a impactului asupra mediului pentru orice domeniu de activitate;Program de realizare a evaluării impactului...

Vezi detalii